Automate your Marketing
with Womplify




 
mulanya di sini

By:
Ahmad Khalis Abdul Kadir

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Sunday, 13-Dec-2009 01:51 Email | Share | | Bookmark
Christchurch Botanic Garden

I dont have flowers and plants as my frequent subjects before, most of shots I've taken are of people and events.

These were taken at Christchurch Botanic Garden, one of the biggest garden in the world.




InsyaAllah I'll upload some more shots later on.


Wednesday, 18-Nov-2009 05:34 Email | Share | | Bookmark
Cuti owh yeahh!!

Summer dah mula mengintai. Usai exam, beban bebas meruap macam wap. Dua tiga hari sudah, aku khatamkan buku Kite Runner. Rasa puas sebab tu novel English kedua aku dapat baca sampai habis. Yang pertama, 7 tahun sudah, The Pearl, for the sake of SPM haha. Dah tengok Kite Runner? Pada yang belum, terluang masa layankanlah. Banyak yang boleh kita kutip.



Pagi tadi cuaca muram mendung. Sekarang dah cerah balik. Gatal kaki & hati rasa nak keluar jalan-jalan. Terperuk dekat rumah rasa terbatas, terpasak. Cakap pasal pasak, teringat dialog Hang Tuah (M. Nasir) dalam Puteri Gunung Ledang, “Apakan daya tangan terikat di langit, kaki terpasak di bumi, jasad tidak setanding mimpi”. Memang tabik pada script writer PGL, pada aku Bahasa Melayunya indah.



Habis exam, aktiviti-aktiviti santai antaranya tengok cerita, berkaraoke, ambik gambar dekat New Brighton, sambut birthday kawan-kawan. Dua minggu lepas, ada operation ankle, prolonged injury main bola dari tahun lepas. Baru semalam bukak cast, sekarang pakai walking cast. Dah boleh put weight sikit-sikit. Lagi dua minggu boleh start physio. Alhamdulillah.





Sebab terperuk, terpaksalah jenguk-jenguk gambar dari stock lama hehe.



Lamanya tak jalan-jalan ambik gambar dgn my favourite model ni =)


i miss u


Monday, 5-Oct-2009 11:06 Email | Share | | Bookmark
Eid 2009

Long overdue..

Hv u watched Kite Runner? Somehow this reminds me of Hassan..





May Allah bless them for their effort & contribution
















Thanks to the hosts


Saturday, 19-Sep-2009 00:35 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raya



Friday, 4-Sep-2009 04:08 Email | Share | | Bookmark
Dendang Perantau-perantau di Christchurch

Taun ni ktorg amek gmba kt tmpt same mcm taun lps, tu je tmpt kt uni yg dah ade sakura kembang..ilam garden pn xde sgt..so taun dpn organizer kne carik tmpt lain since puase akn start lg awal n sakura kuncupp lg.. botanical garden mgkn??

Anyway, tq sume sbb dtg mmeriahkan acare tradisi budak2 chch ni..selamat berpuasa!!

Free style


Abang2 lompat bintang


Kami yg masih mude =)


X ingt sape yg amek ni, tq2!


Di belakang tabir "gaya Caca aka Kasmadiana"


"2 tawwon la"


Ada Apa Atas Pokok(AAAP)


Kami perantau


Zafran: Ala, yg gittew-gittew tew
Boyer: Apekehenye yeopp?
Chep: Ish2 mule da zafran ni..
Saser: Wehh korg pndg le kemere* cara haz sebut kamera heh*


MARA students


Budak chemi aka Alchemist


Old boys SAS


Bak kate Yazid, 3 dara pingitan


Flatmates yg bestttt


Kami suke klik2


Jiran2 yg ayu


Melompat lebih tinggi


Hehe posing sat


Topek yg tere main bola n muke cam michael schumacher


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net